Zalm- en kreeft take away

zaterdag 3 oktober 2020 - 16:00 - 20:00
Harmonieorkest Hove
Lintstesteenweg 1a
2540 Hove
Inkom:
Prijs : 30 € per schotel / 15 € per fles wijn

Onze Zalm-en kreeftenavond is een ijzersterke formule.  Maar dit jaar dwingt Corona ons om het anders aan te pakken.  Wij hebben gekozen om een TAKE-AWAY editie te organiseren.  Wij maken de heerlijke schotels voor u klaar met de grootste zorg en dan kunt u samen met vrienden of familie (als het maar een veilige bubbel is) genieten van de kwaliteitskreeft of -zalm op een zelf gekozen locatie.  Omdat we dit jaar niet kunnen zorgen voor een muzikale omkadering hebben we de prijs teruggebracht naar 30 EUR per persoon en onze drankleverancier heeft een passende witte kwaliteitswijn geselecteerd die we aan 15 EUR per fles aanbieden: de keuze viel op een Domaine Coudoulet Pays d'Oc Viognier 2019.

Hoe moet u te werk gaan?

Geef duidelijk uw naam mee waaronder u inschrijft. (Let erop dat we dit later makkelijk met uw betaling kunnen matchen!)

Een heerlijke garnaalsoep met bijhorend brood wordt voor iedereen voorzien.

Vul het aantal kreeft- of zalmschotels in dat u wenst.

Vul het aantal chocomousses of fruitslades in (1 per schotel inbegrepen) .

Geef aan hoeveel flessen wijn u graag zou bestellen.

Kies ook een afhaalmoment (blokken van 30 min tussen 16u en 20u)

Indien u niet kan afhalen, zoeken wij vrijwilligers om het te leveren.  Gelieve daar ook het gewenste tijdstip te kiezen en uiteraard een duidelijk adres toe te voegen.

Als alles goed verlopen is, ontvangt u een bevestigingsmail terug.

Let wel!  Uw bestelling is pas definitief na ontvangst van de betaling.  U kunt dus niet de dag zelf betalen.

De betaling moet gebeuren op IBAN BE48 4056 0901 4127 – BIC KREDBEBB met in referentie : “De naam waaronder u inschreef + aantal personen”

Deze activiteit is een belangrijk schakel in de werking van onze vereniging – zeker in dit bijzondere jaar.  Wij hopen dan ook dat jullie massaal inschrijven, trommel alle vrienden en familie op en maak er samen met ons een fantastische en veilige editie van.

Wij staan alvast in de startblokken, klaar om u te dienen. Hopelijk tot binnenkort!

Plaats hier je bestelling voor zaterdag 3 oktober.

Voornaam
Aantal kreeftenschotels
Aantal zalmschotels
1 nagerecht per schotel is in de prijs inbegrepen